LAGO PUCCINI CONFERENCE FACILITY

We have designed a conference facility and restaurant expansion for the Lago Puccini restaurant located in the Lifestyle Centre of La Como Lifestyle Estate, Boksburg. The brand new first-floor expansion includes state of the art technologies with a focus on lighting, acoustics and flexible configurations. The design maximises the facility's view over the dam and can be opened up when weather permits. A glass encased stairwell with integrated interior planting, combined with rich tree-like patterns utilised on glazing and interior panels emphasizes the facility's connection to the natural environment it overlooks.

Exterior View
Exterior View
Main Interior View
Main Interior View
Planted Stairwell
Planted Stairwell
Coffee Station/ Kitchenette
Coffee Station/ Kitchenette
Flexible Seating Configurations
Flexible Seating Configurations
Opening Sections
Opening Sections

ARCHLAND  DESIGN  STUDIOS