LA COMO SOCCER CLUB

This soccer pavilion was a design proposal for a soccer club situated along the border of La Como Lifestyle Estate, Boksburg. The building is integrated into the landscape with a small bar and café on the upper terrace. Ramped terraces covered in lawn provide ample informal seating to view the soccer while creating a podium which conceals locker rooms and services beneath. The café above, with it's light weight steel construction and spreading canvas canopy, has 360° views while providing shading for the audience seated below.

Main Approach
Main Approach
press to zoom
Bird's Eye View 1
Bird's Eye View 1
press to zoom
Pavilion Interior
Pavilion Interior
press to zoom
Upper Pavilion Terrace
Upper Pavilion Terrace
press to zoom
Bird's Eye View 2
Bird's Eye View 2
press to zoom
Pavilion Seating
Pavilion Seating
press to zoom

ARCHLAND  DESIGN  STUDIOS